Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vloertegels Lelystad

Vloertegels Lelystad laten zetten door Syro Stone

Vloertegels LelystadWilt u een nieuwe vloer in uw badkamer, keuken of toilet laten zetten? Of wilt u een geheel nieuwe badkamer, waar u ook nieuwe vloertegels in wilt laten zetten? Dan bent u op de website van specialist Syro Stone aan het juiste adres. Syro Stone is namelijk al meer dan twintig jaar ervaren met het verzorgen van droom badkamers en het zetten van strakke tegelvloeren bij haar klanten. Zo zijn wij vooral actief in de omgeving van Emmeloord. Bij Syro Stone kunt u rekenen op tegels van de beste merken, zodat u de hoogste kwaliteit kunt verwachten. Ook hebben wij onze eigen monteurs met veel ervaring. Daarom kunt u rekenen op super strak tegelwerk, wanneer bij de vloertegels bij u in Lelystad gaan zetten. Wilt u meer weten over het laten zetten van een tegelvloer door Syro Stone, bekijk dan eens onze website.

Laat de tegelvloer bij u thuis in Lelystad zetten door de monteurs van Syro Stone

Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren al weet wat u kunt verwachten van uw nieuwe tegelvloer. Daarom hebben wij op onze website veel recente projecten staan die wij hebben geleverd voor onze klanten. Zo vindt u onder andere gehele badkamer projecten waar de tegelvloer installatie bij zat, maar ook andere tegelvloer projecten. Ook op onze Facebook pagina worden wekelijks posts geplaatst met onze projecten en meer. Bij Syro Stone vindt u onder andere keramische tegels, keramisch parket, vintage decor tegels en nog veel meer. U kunt altijd in onze showroom langs komen om te kijken naar de tegelvloeren die wij hebben. Het is namelijk belangrijk dat u inspiratie op doet, voordat u de verbouwing van start laat gaan. U kunt op onze website een gratis en vrijblijvende afspraak maken voor een 3D ontwerp van uw nieuwe tegelvloer. Wij horen graag van u.