Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vloerverwarming in badkamer van Syro Stone

Vloerverwarming in badkamer

Vloerverwarming in badkamer van Syro Stone 

Vloerverwarming in badkamerVloerverwarming in uw badkamer is ideaal. Syro Stone kan dit uiteraard voor u regelen. De tegelvloeren van Syro Stone zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast hebben ze uitstraling, zijn ze duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Het toepassen van vloerverwarming in uw badkamer maakt uw woongenot echt compleet. Wanneer u tegelvloeren met vloerverwarming wilt laten leggen in uw badkamer heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit keramische tegels, keramisch parket, vintage decor tegels of natuursteen. Alle tegelvloeren zijn tijdloos en passen in ieder interieur. 

Syro Stone beschikt over een uitgebreide showroom gevestigd in Emmeloord. Hier vindt u genoeg inspiratie voor sanitair of een mooie tegelvloer in uw badkamer. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment aan badkamer artikelen, maar ook complete badkamer opstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. Alles staat overzichtelijk opgesteld zodat u onze producten goed kunt bekijken en de kwaliteit kunt ervaren. 

Syro Stone biedt u uitsluitend hoge kwaliteit 

Naast vloerverwarming in de badkamer, kunnen wij ook de gehele badkamer opnieuw inrichten. Met meer dan 15 jaar ervaring kunt u van ons een gedegen advies verwachten als het gaat om het inrichten van een badkamer. Daarbij kunnen wij een 3D tekening maken van het ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk idee van hoe uw badkamer eruit zou komen te zien. Onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit, wij werken namelijk uitsluitend met A merken. Overtuig u zelf van de kwaliteit in onze showroom. 

Syro Stone verzorgt ook de installatie en montage van uw badkamer of tegelvloer. Daarnaast regelen wij uiteraard ook de vloerverwarming onder de tegelvloer. Wij zorgen dat alles in één keer goed geïnstalleerd wordt en dat u tevreden bent met het resultaat. Hiervoor werken wij met onze eigen ervaren monteurs. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!