Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog
inspiratie badkamers

Hoe het beste badkamer schoonmaken?

Gepubliceerd op:

Hoe het beste badkamer schoonmaken?

Hoe het beste badkamer schoonmaken?Vraagt u zich af hoe u het beste een badkamer kunt schoonmaken? Bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren vindt u goede tips. Wanneer u een mooie badkamer heeft laten installeren, wilt u deze natuurlijk zo schoon mogelijk houden. Een badkamer wordt veel gebruikt. ’s Ochtends is het de eerste ruimte die u ziet, aan het einde van de dag sluiten we ermee af. U poetst uw tanden in de badkamer, neemt een warme douche en gaat er naar het toilet. De badkamer wordt intensief gebruikt, daarom is het belangrijk om deze ruimte goed schoon te houden. 

Het is handig om iedere dag uw badkamer netjes te houden. Zorg ervoor dat u dagelijks de wasbak even afneemt en rondslingerende rommel aan het einde van de dag opruimt. Zo oogt het in ieder geval altijd netjes. Daarnaast is het belangrijk dat u wekelijks het bad en de douche poetst, het toilet schoonmaakt en de vloer dweilt. 

Badkamer tips van Syro Stone 

Andere dingen als het douchegordijn, de voegen en de douchekop zijn klusjes die je gerust één keer per maand of kwartaal kunt doen. De voegen van de badkamer hebben het vaak zwaar te verduren. In de badkamer gaat er gauw vuil in de voegen zitten, bijvoorbeeld van zeepresten. In de badkamer zijn het vooral vocht en dweilwater de redenen dat u de voegen in de badkamer moet schoonmaken. Door het vocht kunnen voegen ook vervuilen door kalkaanslag of het ontstaan van schimmel. 

Voor tips over het schoonmaken van uw badkamer kunt u natuurlijk bij Syro Stone terecht. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van zeer deskundig advies. Naast tips bieden wij u ook een uitgebreid assortiment aan badkamer artikelen. Kom gerust langs in onze uitgebreide showroom en ervaar zelf de kwaliteit van onze producten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!