Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog
tegelvloeren houtlook

Keramische tegels voordelen

Gepubliceerd op:

Overtuig u van de voordelen van onze keramische tegels 

Keramische tegels voordelen Als het gaat om tegelvloeren kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Aan keramische tegels zitten diverse voordelen. Het eerste voordeel is dat het een nieuwe trend is, dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn bij keramische tegels. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om keramische tegels met een echte hout-look te hebben. Deze vloer heeft een uitstraling van hout en de voordelen van keramische tegels. Tegels hebben namelijk weinig onderhoud nodig ten opzichte van een houten vloer. 

Keramische houttegels zijn krasbestendig, kleurvast, hard en sterk. Bij deze tegels is ook sprake van minimale voegbreedte en iedere tegel is net even anders. De prijsklasse van keramische tegels lopen erg uiteen. Zo kunt u bij Syro Stone al een keramische vloer mogelijk maken voor slechts 16 euro per m2. Bij Syro Stone werken we daarnaast uitsluitend met hoogwaardige producten en zijn we 100% zeker dat de kwaliteit van onze merken zeer hoog is. 

Realiseer uw droombadkamer en tegelvloer bij Syro Stone 

Syro Stone heeft alles in huis om voor u een droombadkamer of prachtige tegelvloer te realiseren. Wij bieden u het totaalpakket aan. Van advies tot realisatie, alles is bij ons mogelijk. Kom gerust eens langs in onze showroom. Hier vindt u kant en klare badkameropstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Onze showroom staat voor inspiratie. Overtuig u zelf van de kwaliteit en verschillende design producten. Onder het genot van een kop koffie adviseren wij u graag en informeren wij u over de voordelen van keramische tegels. 

In de showroom van Syro Stone maken wij graag een 3D tekening van uw droombadkamer met tegelvloer. Met meer dan 15 jaar ervaring ontzorgen wij u van A tot Z. Bij Syro Stone voeren wij uitsluitend A merken. Wij verzekeren u van de hoge kwaliteit van onze producten. Dat is natuurlijk ook één van de voordelen van onze keramische tegels.