Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wisa toilet

Wisa toilet laten leveren door Syro Stone 

Wisa toiletBent u op zoek naar een Wisa toilet? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Syro Stone biedt u een uitgebreid assortiment aan badkamerartikelen, dat betekent badmeubels, toiletten, baden, douches en radiatoren. Bij ons vindt u ook complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels. Bij Syro Stone leveren wij alleen producten van A merken, dit houdt in dat wij altijd de kwaliteit kunnen garanderen. 

De afgelopen 15 jaar hebben wij ervaren dat producten van deze merken hoog is, wij zorgen er altijd voor dat deze kwaliteit gewaarborgd wordt. Bij Syro Stone zijn wij ons ervan bewust dat wij afhankelijk zijn van onze klanten, daarom doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en houden. Kom inspiratie op doen in onze showroom. Hier hebben wij onze producten overzichtelijk opgesteld zodat u rustig alles kunt bekijken. Wij kunnen u ook advies geven over ons sanitair. 

Installatie en montage 

Bij Syro Stone vindt u alles om voordelig uw toilet naar wens te laten realiseren. In ons assortiment hebben wij zowel hangende toiletten als staande toiletten, maar we verkopen ook inbouwreservoirs, urinoirs en bidets. Mocht u op zoek zijn naar een compleet toilet, inclusief fontein, tegels en andere toebehoren dan bent u bij ons ook de goede plek. Bij een toiletpot is hygiëne uiteraard belangrijk. De afwerking van het toilet is hierbij heel belangrijk. Om ervoor te zorgen dat bacteriën en vuil minder snel de kans hebben om zich te hechten, moet de toiletpoot goed doorgeglazuurd zijn. 

Bij Syro Stone verzorgen wij ook de installatie en montage van uw toilet. Wij werken met onze eigen mensen, dit zijn ervaren monteurs die deskundig advies kunnen geven. Onze monteurs houden niet van dubbel werk, daarom denken wij altijd eerst goed na voordat we aan de slag gaan. Bij Syro Stone is altijd een oplossing.