Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Friesland

De voordeligste badkamerwinkel voor badkamers vlakbij Friesland

Badkamers Friesland

Wanneer u op zoek bent naar badkamers in Friesland, oriënteert u zich uiteraard als eerste online. Een droombadkamer naar wens vind u in onze showroom in Emmeloord. Allereerst gaan we met u in gesprek om de wensen en behoefte te achterhalen. Met deze kennis gaan we aan de slag om een gratis en duidelijk 3D ontwerp te maken. Hierdoor loopt u als het ware al door uw nieuwe badkamer heen!

Elke dag werken wij aan onze missie. Onze missie is ‘De zekerheid van kwaliteit.’ Hiervoor doen wij onze uiterste best en is onze harde doelstelling. Onze badkamers, toiletten en tegelvloeren worden gemaakt van enkel het beste materiaal tegen een scherpe prijs.

Onze vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Tot voor kort hebben wij de showroom geheel verbouwd en vernieuwd. Op de vloer vindt u diverse voorbeelden van verschillende soorten vloertegels, bijvoorbeeld in 60×60 antraciet of 30×60 in keramisch. Ook vindt u in de showroom complete badkameropstellingen met wandtegels en vloertegels mét alle sanitairbenodigheden. Denk aan ligbadendouchecabines, maar ook wastafels, baden en toiletten. Al vele klanten uit Zwolle zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Persoonlijk advies

Graag gaan wij met u om de tafel zitten om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij regelen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in Friesland dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Heerenveen, Joure, Wolvega en Sneek zijn u voorgegaan.

De koffie staat voor u klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.