Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Heerenveen

De leukste en voordeligste badkamers in de wijde omgeving van Heerenveen

Badkamers Heerenveen

Een nieuwe badkamer schaft u niet zomaar aan. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe badkamers en u woont in Heerenveen, dan ben u bij Syro Stone aan het goede adres. Voor een complete badkamer naar uw wens hebben wij een showroom in Emmeloord. U ontvangt na een lekkere kop koffie een offerte op maat, een overzichtelijk en gratis 3D ontwerp en uiteraard vrijblijvend advies. Hierdoor zijn er nooit verrassingen.

Wij gaan voor het hoogst haalbare en onze doelstelling is dan ook ‘De zekerheid van kwaliteit’. Hiervoor werken we elke dag hard om dit te bewerkstelligen. Onze badkamerruimtes, tegelvloeren en toiletten worden namelijk gemaakt met enkel de beste materialen, bekende merken, vakmanschap en tegen scherpe prijzen.

Onze vernieuwde showroom in Emmeloord

Onze showroom is gevestigd in Emmeloord. Onlangs hebben wij onze showroom geheel vernieuwd. Op onze vloer hebben wij diverse tegels gelegd zodat u inspiratie op kunt doen en een smaak kunt kiezen die bij u past. Daarnaast zijn in onze showroom complete badkameropstellingen inclusief wandtegels en vloertegels. Door onze verbouwing van onlangs kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en ontwikkelingen op sanitairgebied. Onze showroom beschikt daarnaast over mooie badkameraccessoires om het plaatje helemaal af te maken. Tot slot vind u in onze showroom een uitgebreide range aan douchecabinestoiletten en badkamermeubels.

Neem gerust een kijkje op onze website, catalogus of in onze showroom en laat u positief verrassen. Al vele klanten uit Heerenveen zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Persoonlijk advies op maat

Wij geven u vrijblijvend alle informatie en inspiratie. Hiernaast brengen wij de wensen in kaart waardoor we jullie droombadkamer kunnen realiseren. Bij Syro Stone heeft u 1 aanspreekpunt en 1 garantieadres. Met Syro Stone Compleet ontzorgen wij u volledig. Zo heeft u geen omkijken naar de sloopwerkzaamheden en afwerking. Hiervoor krijgt u een scherpe all-in-one prijs. Hierdoor weet u vooraf de kosten en zijn er geen verrassingen.

Heeft u interesse in een badkamer van Syro Stone. In onze showroom informeren en inspireren wij u vrijblijvend.

Bent u woonachtig in de omgeving van Heerenveen, dan staan we graag voor u klaar.  Al vele klanten uit Joure, Wolvega en Sneek zijn u reeds voorgegaan.

De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.