Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Lemmer

De voordeligste badkamers voor Lemmer en omgeving

Woont u in Lemmer en bent u op zoek naar een voordelige complete droom badkamer geheel naar wens en alles erop en eraan? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze online catalogus en bekijk hier vele sanitair en badkamer mogelijkheden. Kunt u het niet vinden in onze catalogus, dan is het aan te raden om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. In de showroom bieden wij u de kans om uw droombadkamer te realiseren, of het gaat om een moderne badkamer of een klassieke badkamer bij Syro Stone is het allemaal mogelijk.

Nieuwe vloertegels

Naast sanitair heeft Syro Stone ook vele verschillende soorten vloertegels in haar assortiment. Denk hierbij aan de meest voorkomende witte- en zwarte tegels maar ook aan de modernere antraciet tegels of houtlook tegels. Hierdoor renoveren wij de gehele ruimte en past alles mooi bij elkaar dat zorgt voor één geheel.

Badkamer advies

In de showroom kunnen wij vrijblijvend uw wensen bespreken en een gratis 3D ontwerp voor uw maken. Ook kunnen wij u compleet ontzorgen van A tot Z. Van advies to installatie. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. De Koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)