Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Lemmer van Syro Stone

Badkamers Lemmer

Badkamers Lemmer van Syro Stone 

Badkamers LemmerBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het ontwerpen van badkamers in de omgeving van Lemmer? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Syro Stone biedt u een uitgebreid assortiment aan sanitair en tegelvloeren van hoge kwaliteit. Neem een kijkje in onze online catalogus en bekijk hier vele sanitair en badkamers mogelijkheden in Lemmer. Kunt u het niet vinden in onze catalogus, dan is het aan te raden om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. In de showroom bieden wij u de kans om uw droombadkamer te realiseren. Of het nu gaat om moderne badkamers of een klassieke badkamers in Lemmer bij Syro Stone is het allemaal mogelijk.

Op onze website kunt u ook al veel vinden over onze producten en onze projecten. Zo vindt u hier onze meest recente badkamer projecten. Ook kunt u zich alvast inlezen over onze badkamermeubelstoilettenbaden en douches.

Kom langs in onze showroom en wordt voorzien van deskundig advies 

Naast sanitair heeft Syro Stone ook vele verschillende soorten vloertegels in haar assortiment. Denk hierbij aan de meest voorkomende witte- en zwarte tegels maar ook aan de modernere antraciet tegels of houtlook tegels. Hierdoor renoveren wij de gehele ruimte en past alles mooi bij elkaar, dat zorgt voor één geheel. Bij Syro Stone kunt u rekenen op zeer strak tegelwerk. Onze specialisten kunnen niet wachten om een project bij u uit te voeren, waar u blij van wordt.

In de showroom kunnen wij vrijblijvend uw wensen bespreken en een gratis 3D ontwerp voor uw maken. Ook kunnen wij u compleet ontzorgen van A tot Z. Van advies to installatie. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone in Lemmer? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. De Koffie staat klaar!

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.