Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Groningen

De voordeligste badkamerwinkel voor badkamers in de buurt van Groningen!

Badkamers Groningen

Bent op u op zoek naar badkamers in Groningen van goede en betaalbare kwaliteit? Zoekt u een complete droombadkamer naar wens? Kom dan eens langs in onze showroom te Emmeloord. Emmeloord is nog op geen uur rijden vanaf Groningen. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen. Vraag vandaag nog een offerte badkamerrenovatie op.

Bekijk onze mooie vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel verbouwd en vernieuwd. Op onze vloer vindt u vele diverse voorbeelden van verschillende soorten vloertegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan

douchecabines – toilet – badkamermeubel – baden

Al vele klanten uit Groningen hebben de weg naar onze showroom al gevonden.

Persoonlijk en op maat advies

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen te achterhalen, en u vrijblijvend vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Eén aanspreekpunt, één garantie adres en voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er Syro Stone Compleet. Wij verzorgen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Groningen, Haren of bijvoorbeeld Roden dan staan wij graag voor u klaar.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.