Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers

Badkamers

BADKAMER EN SANITAIR INSPIRATIE NODIG?

Badkamer en Sanitair Inspiratie nodig? syrostone.nl; Badkamer en Sanitair specialist te Emmeloord is hèt adres voor al uw badkamer en sanitair wensen. In onze mooie showroom hebben wij badkameropstellingen en toiletopstellingen geplaatst op realistische wijze. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld te vormen van uw nieuwe badkamer of toilet. Met onze jarenlange ervaring staan wij voor u klaar om u een uitgebreid advies te geven en met u mee te denken, zodat u op een correcte manier en geheel vrijblijvend kunt worden geïnformeerd. Service staat bij Syro Stone hoog in het vaandel. Niets is zo persoonlijk als een badkamer of vloer.

SERVICE & ADVIES

Wij bieden graag persoonlijk advies en denken met u mee. Voor installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en service is van ons van groot belang. Bij ons hoef je niet vandaag te beslissen tot aankoop, om die aantrekkelijke korting niet mis te lopen. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen daardoor met al onze ervaring en vakkennis de juiste badkamer voor u realiseren. En dat alles kost niets extra!

Moderne badkamers

Op zoek naar een complete badkamer? Bij ons in de showroom vindt u veel badkamer inspiratie. Vele verschillende badkamer opstellingen. Voor ieder budget is er bij ons wel een complete badkamer te realiseren. Heeft u liever iets op maat, maak dan een afspraak met ons. Wij verzorgen dan de koffie en u hoeft alleen maar uw wensen op tafel te leggen.

Als u op zoek bent naar een complete badkamer kunnen wij dit van A tot Z voor u regelen. Wij verzien van deskundig advies en een gratis 3D ontwerp waarin al uw wensen verwerkt worden. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om door onze professionele monteurs de badkamer te laten plaatsen. Zo wordt u compleet ontzorgd en hoeft u uiteindelijk alleen maar te genieten van uw nieuwe badkamer.

Showroom

Het is natuurlijk belangrijk dat u een badkamer uitzoekt die bij u past. De inricht en de stijl moeten aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren, de rest van de woning en bij uw woonsituatie. Syro Stone haakt graag in op wat u belangrijk vindt. In onze showroom kunt u terecht voor elke woonstijl. Van pure luxe tot het aanpassen van een budgetbadkamer en van design tot landelijk, klassiek of moderne badkamers, we helpen u graag verder. Syro Stone helpt u bij het creëren van een mooie nieuwe moderne badkamer. Ook adviseren wij u tot in de accessoires. We helpen u bij de inspiratie, creatie en realisatie. Kom langs in onze showroom waar we uw wensen zullen bespreken. Gedurende het gesprek maken we dan een gratis 3D ontwerp voor u.

U vindt ons langs in Emmeloord langs de A6. Voor elke stijl hebben wij een passende badkamer in onze showroom staan.

Onze merken

Bij Syro Stone werken we uitsluitend met hoogwaardige producten. We zijn er 100% zeker van dat de kwaliteit van onze merken zeer hoog is. Door de jaren heen hebben onze producten zich dit ook reeds bewezen. Zodoende kunnen wij deze hoge kwaliteit weer garanderen. Hierdoor wordt het woongenot verhoogd en garantiegevallen geminimaliseerd. Met onze eigen monteurs met jarenlange ervaring, garanderen wij eveneens een hoge kwaliteit op de installatie. Hierdoor kun je direct genieten van de nieuwe badkamer en tegelvloer.

Locaties in Flevoland

We zijn er trots op dat we in Flevoland werken en dat wij u hier kunnen voorzien van bijv. een nieuwe badkamer. Onze showroom staat in Emmeloord. U bent altijd welkom! Doordat wij in Emmeloord zijn gebaseerd, zijn wij altijd in de buurt. Onder andere in Marknesse, Urk, de Noordoostpolder, Lelystad, Emmeloord, Dronten en Almere leveren wij werk.

Locaties in Friesland

In Friesland verzorgen wij de installatie van badkamers in Heerenveen, Joure, Lemmer en Wolvega.

Locaties in Overijssel

Verder doen wij ook veel werk in Overijssel. Overijssel is niet ver weg, hier zijn wij al met 15 minuten rijden. Locaties in Overijssel waar wij werk doen zijn onder andere: Zwolle, Steenwijk, Meppel en Kampen.

Dit zijn de merken waarmee wij werken: