Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Radiatoren

Radiatoren

Bent u op zoek naar radiator voor in uw toilet of badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Syro Stone vindt u alle benodigdheden om alle ruimtes met warmte te vullen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle radiator voor een lage prijs, vloerverwarming voor alle oppervlakten of aansluitmaterialen. Staat uw product er niet tussen op onze site? Kom dan eens langs in onze showroom en bespreek de vele mogelijkheden met ons.

Een radiator is een elementair onderdeel van uw badkamer. Zonder een goede radiator is de temperatuur onaangenaam en wordt u na het douchen snel koud. Badkamerverwarming is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er designradiatoren, handdoekradiatoren en zelfs elektrische radiatoren. Bij Syro Stone hebben we verschillende lengtes en breedtes. Daarnaast heeft u de keuze uit strakke radiatoren en ronde radiatoren. Tot slot zijn er dubbel- en enkelzijdige radiatoren. We adviseren u graag voor welke radiator het beste bij uw situatie past.
Een designradiator kunt u verfraaien met een handdoekbeugel of handdoekhaakjes.
Maak uw badkamer aantrekkelijker met een designradiator of plaats vloerverwarming. In ons 3D programma kunnen wij gratis voor u uw badkamer naar wens ontwerpen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe een designradiator eruit ziet in uw badkamer. Of als u kiest voor vloerverwarming biedt onze showroom ook nog eens een ruim assortiment aan tegels. Bij ons regelt u dus alles van A tot Z.

Radiator tips

Bij het aanschaffen zijn er een aantal tips waarmee u rekening moet houden bij het aanschaffen van een radiator. We benoemen ze graag even voor u zodat u niet voor verrassingen komt te staan:

  • Bepaal het vermogen van uw radiator voor uw ruimte. Te weinig vermogen zal resulteren in een lange opstartperiode van uw verwarming.
  • Bekijk of u een midden- of zijaansluiting nodig heeft. Bij een zijaansluiting zijn de leidingen aan de buitenkant geplaatst. Bij een middenaansluiting lopen de leidingen langs elkaar in de radiator.
  • Check of de waterleiding aansluiting van de radiator zich al in de buurt bevindt. Daarnaast is het van belang om te weten of deze in de want of in de vloer zit.
  • Maak een plattegrond op schaal. Deze zouden we graag willen zien in onze showroom om u te kunnen adviseren.
  • We kunnen een gratis 3D ontwerp voor u maken zodat u het eindresultaat alvast kunt zien. Bij bestaande bouw is het handig als u een aantal foto’s meeneemt.