Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Klantenservice

Syro Stone staat enkel voor de beste kwaliteit. Bij ons ontvangt u altijd persoonlijk advies, professionele montage en heeft u standaard recht op de normale garantiebepalingen. Mocht u onverhoopt ergens niet tevreden over zijn? Dan horen we dat natuurlijk graag en dan lossen we dat zo goed mogelijk voor u op. Neem hiervoor contact met ons op.

Persoonlijk advies

Om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat bij een bezoek aan onze website, bieden wij graag onze hulp aan. Heeft u vragen of bent u op zoek naar specifieke informatie, dan helpen wij u graag verder.

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag bereikbaar en de deur van onze showroom staat voor u open. Neem contact met ons op indien u deze informatie hier niet kunt vinden of kom eens langs in onze showroom. Persoonlijk advies en direct contact daar komt u verder mee.

De informatie die waar u naar op zoek bent is bij ons gratis en geheel vrijblijvend, wij zijn er om u verder te helpen.

Professionele montage

Voor grote of kleine renovaties, in de regio Emmeloord – Lemmer – Zwolle – Urk of zelfs verder weg installeren wij badkamers, douches en toiletten. Wij beschikken over vaste installateurs en mensen met ervaring, zo kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden en een 3D ontwerp met u realiseren, zodat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Vanaf dit punt heeft u uw droombadkamer of toilet uitgezocht en samengesteld. Met behulp van ons 3D programma heeft u daar nu ook een duidelijk beeld van. Of het gaat om het renoveren van een bestaande badkamer of het monteren van een compleet nieuwe badkamer.

Vanuit jarenlange ervaring weten we als geen ander, hoe uw badkamer of toilet vakkundig en efficiënt gerenoveerd kan worden. Installatie en afwerking zijn dan ook gegarandeerd tot in de kleinste details. U doet deze werkzaamheden liever zelf? Dat kan natuurlijk ook, maar vergis je niet! Het monteren van een badkamer of toilet is een kundig en tijdrovend proces. Denk maar aan het proces van werkzaamheden als tegels zetten, loodgieterswerk en stucwerkzaamheden. Dit vereist verschillende specialisten. Wij kunnen u alles vertellen hoe u dit het beste kunt realiseren met behulp van onze ervaren professionals. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces van aanschaf tot plaatsing, zodat u uiteindelijk alleen maar hoeft te genieten van uw nieuwe aanwinst.

Installatie en montage werkzaamheden

Enkele van onze werkzaamheden zijn:

In verschillende regio’s actief

Wist u dat Syro Stone in verschillende regio’s actief is?

Zo zijn we onder andere te vinden in:

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.