Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tegels in de regio

Tegels in de regio

IN UW REGIO

Uw tegelvloerenpecialist in Emmeloord en omgeving; Syro Stone – tegels en sanitair

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Nieuwe opstellinge van complete badkamers en toilletten, voor de nodige inspiratie. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovatis op het gebied van sanitair. U treft bij ons vele A-merken, omdat wij u graag voorzien van kwaliteit. U treft bij ons o.a. merken aan als Grohe, Sphinx en primabad. Neem gerust een kijkje op onze website in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren.

Advies op maat

Bent u op zoek naar een droom badkamer of tegelvloer dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Wij ontzorgen u graag van A tot Z als het aankomt op een complete badkamer. In onze showroom kunnen wij u vrijblijvend en uigebreid adviseren en informern naar alle mogelijkheden om uw droom badkamer te realiseren. Om u goed op weg te helpen, kunnen wij in onze showroom voor u een 3D ontwerp maken. Aan de hand van deze 3D tekening krijgt u een goed beeld van hoe uw droombadkamer eruit komt te zien. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u ook een scherp geprijzde offerte maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Professionele montage

Daarnaast kunnen wij voor u de gehele montage of renovatie voor u regelen. Onze professionele monteurs staan graag voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is uiteindelijk te genieten van uw droom badkamer. In de afgelopen jaren hebben wij al veel complete badkamers mogen realiseren in o.a. Zwolle, Lelystad Meppel, Joure en Dronten.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.